Top laatste Vijf bedrukte kartonnen bekers Stedelijk nieuws

Onze Green line koffiebekers zijn voorzien aangaande een PLA coating betreffende suikerriet. Hiermee kan zijn een beker wegens 100 % natuurlijk afbreekbaar en bestaan perfect gecertificeerd. Indien uw organisatie MVO in een hoog vaandeel heeft, is dit een meeste geschikte koffiebeker wegens de bedrijf.

Dubbelwandige bekers bedrukt Persoonlijk merknaam dan immers je persoonlijk huisstijl op jouw koffiebekers laten bedrukken. Wij verrichten het voor u!

Niet louter vindt u dan ook omvangrijke- en korte bekers in het collectie, verder bezitten we behalve een standaard koffiebeker ook aan een dubbelwandige kartonnen koffiebeker. 

Kies de beker van uw keuze en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer aan bekerbedrukking.

Meteen ook beschikbaar voor Reclamebekers.nl; koffiebeker met deksel voor "koffiebeker to go betreffende de logo". Er zijn 3 soorten deksel mee te kopen dus vanwege een ieder kan zijn daar wel een passende Coffee to go (in dit bestelproces kan u dan ook dat aanduiden).

Behalve de normale koffiebeker bezitten we tevens over ons speciale dubbelwandige koffiebeker, die uw drank lang warm houdt terwijl de buitenzijde over de beker ook niet heet wordt. Alang de kartonnen koffiebekers zijn bestemd een volledige bedrukking.

Stimulering recycling en hergebruik 180cc / 7.5oz Een opwindend geproduceerd "Make a Difference" koffiebeker kan zijn exclusief voor organisaties welke hergebruik over bekers willen aanmoedigen in een bedrijf.

Bekerbedrukking.nl brengt de bekendmaking op dit passende moment op een geschikte plaats voor een passende groep personen! Al de kartonnen bekers kunt u dan ook laten bedrukken betreffende uw merknaam, ons catchy tekst of een boodschap. Voor Bekerbedrukking.nl ontvangt u iedere keer een proefdruk betreffende uw merknaam. Zo weet u dan ook zeker het uw merknaam de prima kleurcombinaties heeft en juist uitgelijnd is.

Als u een persoonlijk logo, beeldmerk ofwel ontwerp hebt, stuurt u deze mee. U dan ook vult eventuele extra opmerkingen in en u vraagt ons offerte met wegens uw kartonnen bekers via op ‘Bestellen‘ te klikken.

automaatbeker kartonnen bekers kartonnen koffiebekers koffiebekers bedrukken milieuvriendelijke beker standaard bedrukte bekers wegwerpbekers De bestelde beker niet tot uw beschikking?

nl zijn multi inzetbaar. Zo zijn onze bedrukte kartonnen bekers kartonnen bekers voorzien betreffende gecertificeerde kwaliteitskeurmerken en daardoor uitstekend inzetbaar gedurende behalve evenementen, doch verder eenvoudig in voor u dan ook op kantoor.

Kortom allemaal kan zijn mogelijk bij koffiebekers.nl. Verder daarom laat u vanzelfsprekend koffiebekers bedrukken via onze webwinkel! Vragen? Neem aanraking met ons op

Op speurtocht tot bedrukte koffiebekers? Dan heten wij u bij Goedkope Koffiebekers graag aangaande harte welkom. Hier kunt fullcolour bedrukte koffiebekers bestellen, bijvoorbeeld koffiebekers met uw bedrijfslogo of koffiebekers met een boodschap die u wilt communiceren naar uw klant en/of relaties. Bedrukte koffiebekers met fullcolour opdruk kan u dan ook weet kopen van ons uitgave met 2.000 stuks.

duurzaamheid en ons milieu, de kartonnen bekers bestaan Milieubewust vervaardigd en volledig recyclebaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *